De Blå Busser

En Solstrålehistorie :  Rutetrafik – Persontransportsektoren

De Blå Busser - En betydelig årlig reduktion af virksomhedens dieselforbrug

Vi henvendte os i 2018 til Jimmy fra de ”De Blå Busser” i Esbjerg for at få et samarbejde i gang. Hans betingelser for at starte et sådant samarbejde var at vi kunne garantere en betydelig årlig reduktion af virksomhedens dieselforbrug (at det var rentabelt at bruge vores produkter), at der var et uændret resurseforbrug i forbindelse med værkstedophold samt at brugen af Tec4s produkter kunne medvirke til at redde verdensmiljøet ved at reducere CO2-emissionen fra hans flåde af busser.
NU, MERE END ET ÅR SENERE, KAN ”MISSION ACCOMPLISHED” TIL FULDE BEKRÆFTES
Gennemsnitlig brændstofbesparelse:
5.06%
Omkostningseffektivitet: (Produktomkostning/Brændstofbesparelse/100.000km)
12.54%
Overflødiggjort brugen af Super diesel – besparelse
0.69 kr / ltr
Gennemsnitlig reduceret emission:
16.86 tonnes of CO2
Extra resurseomkostning:
Ingen!

Hvad er det så Tec4 gør for Jimmy’s busser, hvor ofte gør vi det og hvad koster det?

Vi har med vores Tec4 produkter renset alle kamre og bevægelige dele i hans motorer til en stand som svarer til nye og hvilket medfører at motorernes effekt også er som (næsten) nye. Tec4 motorbehandlinger gennemføres i forbindelse med allerede planlagte og rutinemæssige olieskifte om de så foretages hjemme på dit eget værksted eller ude i byen på autoriserede værksteder.

En Tec4 motorrensning koster i størrelsesordenen DKr 2.880 for busser og DKr 412 for taxaer (personvogne) og overflødiggør brugen af super dieseler.

Selv siger Jimmy:

Mit navn er Jimmy Hansen og jeg er ejer og daglig leder af busselskabet ”De Blå BUSSER” i Esbjerg.

Jeg har ansvaret for en virksomhed med en flåde på 35 køretøjer, der inkluderer 1 Scania, 10 MAN, 10 IRIS og 5 Zetra samt et antal Mercedes Sprinters – vi dækker gennemsnitligt 40.000km kørsel om ugen.

Jeg blev i 2019 kontaktet af Simon og Bjarne fra Tec4 med anmodningen om at teste deres Tec4 ”Diesel System Cleaner” og ”Oil System Cleaner” produkter på nogle af vores køretøjer.

Jeg blev overordentligt imponeret over de resultater der opnåedes efter at have testet disse produkter på  vores busser der kørte i fast rute mellem Esbjerg og Billund. Efter 12 måneders test kunne det opnåede resultat opgøres til en gennemsnitlig brændstofbesparelse per køretøj på omkring 5,06% hvilket omregnet i kroner og ører medfører meget betydelige årlige besparelser for vores firma. 

Vi anvender nu Tec4s produkter på alle vores langtursbusser. Vi anvender rutinemæssigt produkterne ved allerede planlagte olieskifte. En beregning viser at vores omkostning ved at bruge Tec4 udgør i størrelsesordenen 11% af vore netto brændstofbesparelse.

Vi kan kun anbefale at andre virksomheder gør som vi og bruger Tec4s motorrensningsprodukter.

LAD Tec4
hjælpe dig med at opnå lignende resultater

Kontakt os i dag og find ud af hvordan vores professinelle og højeffektive produkter kan hjælpe dig:

SPAR BRÆNDSTOF
SPAR PENGE
FORBEDRE DIT MILJØ

VIL DU GERNE OPNÅ lignende resultater?

Du er altid velkommen til at kontakte vores professionelle stab for at høre nærmere om hvordan Tec4s professionelle brændselsbesparende produkter kan hjælpe dig til:

SPARE BRÆNDSTOF
SPARE PENGE
FORBEDRE DIT MILJØ

Luk menu